Therapeutisch behandelingen
voor een sterker lichaam

 

Tuinamassage

Een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage die spieren, bindweefsel en lymfestelsel in beweging zet, het zelfgenezend vermogen stimuleert en verkwikkend werkt. Deze diepere massage met roterende bewegingen tijdens de druk is een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij kunnen nog extra technieken worden ingezet zoals Cupping, Moxa of Guasha.

 

Indiase hoofdmassage

De wereld om ons heen stelt ons voortdurend bloot aan allerlei prikkels en indrukken van buitenaf. Een teveel aan indrukken veroorzaakt stress en spanning die een drukkend gevoel op het hoofd kunnen geven. Wanneer hoofd, nek en schouders gemasseerd worden, verminderen de stress en vermoeidheid, en verbeteren de concentratie en de slaap.

 

Dorntherapie

Deze zachte wervel- en gewrichtsbehandeling is een effectieve methode tegen klachten die samenhangen met de wervelkolom, rug, ischias, nek, spit, hoofdpijn. De basis ligt in de correctie van het beenlengteverschil, dat ervoor zorgt dat het bekken en vervolgens de wervelkolom weer recht komen te staan.

 

Breussmassage

De tussenwervelschijven beschermen de zenuwen. Doordat het lichaam steeds weer cellen vernieuwt, blijven deze schijven in een goede conditie. Degenerende tussenwervels worden vrij gemasseerd en gevoed met een speciale olie die de celvernieuwing stimuleert.

 

Vitaliteitsmassage

Dit is de meest toegepaste voetmassage in China om je fit en vitaal te voelen en om te zorgen dat de energie (Qi) blijft stromen. Dit draagt bij aan het voorkomen van ziektes en zorgt ervoor dat u tot op hoge leeftijd energiek en gezond blijft.