Ervaring Nicole fibromyalgie reuma

Nicole

Ik ben bij Jacqueline onder behandeling gegaan om de balans in mijn lichaam goed te houden. Door fibromyalgie, een vorm van reuma, heb ik dagelijks veel pijn. De behandelingen helpen mij te ontspannen en zorgen ervoor dat de pijn dagelijks beter vol te houden is. Jacqueline luistert naar je klachten en past daar de behandeling op aan. Zo kan ze mij gelijk helpen als er andere klachten tussendoor komen. Door de rustige en ontspannen sfeer in de praktijk, kan je even helemaal alles loslaten.

Ervaring Janny

Janny

Uit nieuwsgierigheid om erachter te komen of de technieken van Jacqueline voor mij werkte, heb ik een afspraak gemaakt. Ik word behandeld voor allergie, artrose en ga voor algemeen onderhoud van het lichaam. Jacqueline doet alles met liefdevolle, zorgvuldige aandacht en heeft veel professionele kennis en kunde. De behandelingen zorgen voor meer ontspanning en verbetering van mijn klachten.

Ervaring Esther schouderklachten

Esther

Ik kwam bij Jacqueline met schouderklachten en gespannen spieren. Hiervoor ben ik eerst naar de fysiotherapeut geweest, maar daar vond ik de behandeling te eenzijdig. Jacqueline maakt meer gebruik van een brede, holistische aanpak. Ze behandelt heel gericht en luistert goed naar wat er speelt. Op basis daarvan kiest ze in overleg de techniek. Jacqueline is van vele markten thuis en kan op een fijne, goede en volledige manier helpen. Door de gerichte behandelwijze en diverse technieken zijn mijn schouderklachten grotendeels verholpen.

Ervaring Esmiralda rugklachten menstruatieklachten

Esmiralda

Bij Jacqueline word je behandeld in een fijne, rustige omgeving. Ze overlegt altijd wat ze gaat doen. Ik ben bij Jacqueline onder behandeling voor hevige menstruatiepijn en rugklachten. De rugbehandelingen helpen altijd heel goed. Als ik het gevoel heb dat het fout zit in m’n rug, weet ik waar ik naartoe moet gaan!

Ervaring Ilse voetklachten

Ilse

Ik kwam bij Jacqueline voor pijnklachten in mijn voet. Door de behandelingen ben ik nu pijnvrij en weet ik hoe ik de klachten in de toekomst kan voorkomen. Door de holistische bandering leerde ik dat het niet alleen bij de voet bleef. Ik zou de behandeling aanraden, omdat Jacqueline verder kijkt dan de klacht en de behandelingen echt werken.

Ervaring Rob stressklachten vermoeidheid

Rob

Door drukke periodes rondom mijn werk en studie ervaarde ik stress gerelateerde klachten als rugpijn, vermoeidheid of hoofdpijn. Na hulp gezocht te hebben bij de huisarts en fysiotherapeut waar mijn klachten als vaag en niet direct te herleiden naar een oorzaak werden beschouwd, ben ik opzoek gegaan naar andere behandelingen die kunnen helpen. Via mijn moeder en haar positieve ervaring ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Na enkele behandelingen begonnen mijn klachten te verminderen en zijn nu zelfs verdwenen. Ik ga nog regelmatig naar Jacqueline. Ze stemt aan de hand van vakkennis en verschillende technieken de behandeling goed af op wat ik persoonlijk nodig heb op dat moment. Jacqueline haar werkwijze is professioneel en integer, waardoor realistische verwachtingen worden geschept.